Bli landskapsarkitekt i Østfolds Aix-en-Provence!

hos mnla Nils Skaarer

I hjertet av Østfold ønskes landskapsarkitekt velkommen! Vi jobber på et loftskontor i et eldre kontorbygg med sjel og historie fra 1893 under samme tak som flere andre småbedrifter. Navet næringshage AS ligger midt i Rakkestad sentrum.

Vi kan tilby annerledes og utviklende miljø blant entusiaster ved vårt kontor. Miljøet består av to landskapsarkitekter og to deltids tegneassistenter.

Muligheter for godt og landlig botilbud i kommunen og masse naturopplevelser i et nærområde med 38 arter øyestikkere, 284 vann og 720 ville planter. Rakkestad en av Norges største landbrukskommuner, har full barnehagedekning og et mangfoldig kulturtilbud, rimelig nærhet til 22 byer i Norge og Sverige, småflyplass, buss- og togforbindelse til Oslo. Sarpsborg, Halden, Mysen og Askim ligger ca 25 min unna.

Ønsker en landskapsarkitekt som er allsidig, liker å stå på, kan tenke seg å jobbe med ulike prosjekter, detaljplaner, hager, tun, sansehager og reguleringer. Du kan gjerne være ganske fersk! Fleksibel jobbinnsats er mulig – fra 80 til 100%.

Mer informasjon på vår hjemmeside www.nilsskaarer.no. Send gjerne søknad på e-post til nskaarer@online.no Eller ring landskapsarkitekt Nils Skaarer 69 22 82 22.

Håper du fikk lyst til å snuse på jobben og på stedet med landsbysjarme og hjertevarme!

Aix-en-Provence er en by i Syd-Frankrike, litt inn fra kysten, har alle fasiliteter man trenger lokalt som landsbyen Rakkestad!! Du kan lese mer om denne byen i for eksempel Wikipedia.

Tilbake