Hage og tun

Vi tegner gjerne en hyggelig hageplan med hageeierens mange innfall som inspirasjonskilde! Riktig mange hageplaner, tunplaner og hytteplaner har det blitt med tiden. Nils har tegnet slike planer i snart 40 år!! I arkivskuffen ligger en hageplan fra 1971 – men den viser han ikke fram!

Vi tegner minihage, takhage, gårdshage, nyttehage, hyttehage, vinterhage, brukshage, grashage, mosehage, rullesteinshage, byrom, pocketparker og enda flere varianter! Vi kan utvikle ny moderne hage eller restaurere et gammelt hageanlegg med roseportaler og singelganger.

Boka Elleville hager (nytt opplag 2007) presenterer 40 ulike hagevinkler. Ideene har modnet etter alle samtaler og prosjekter vi har hatt på temaet hage.

Fra vårt utgangspunkt i Rakkestad tegner vi hageplaner for hageeiere rundt om i hele Norge, tilpasset det enkelte steds vær og klima!

Vi tegner både for hånd og med dataverktøy. Via nettet kan hageeieren sende underlag til oss og få digitaliserte skisser og planer i retur.

Vi utarbeider planer for mange ulike nivå, fra enkle skisser og bilder med kommentarer, til fullstendige planer med plantelister og detaljtegninger.

Vi kan lage byggebeskrivelse, beregne kostnader og være behjelpelig med å få hageplanen ut på anbud, til anleggsgartnere om du virkelig vil tråkke til!

Vi synes det er morsomt å arrangere hagekurs. Du vil kunne tegne en plan for egen hage i løpet av kursdagene!